Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
Danmark i løb 2016
18-10-2015, kl. 14:27:32 - skrevet af Peter Balling

Løbsarrangør - få optimal eksponering af jeres løb - Tilmeld NU

-- A N N O N C E --

Løbsarrangør - få optimal eksponering af jeres løb

Ved at benytte løbskalenderen på DoUrun får man den bedste og bredeste adgang til at præsentere sit løb for løbere i Danmark – og det er gratis.

Et løb oprettes ved at gå ind på www.dourun.com og ind under menupunktet ”Løb” som findes i den gule menu i toppen af sitet og videre via undermenupunktet ”Tilmeld løb” – derefter er der blot at følge tilmeldingsproceduren.

Hvis jeres løb allerede er oprettet og med i 2015 udgaven, er det blot at logge jer på med jeres brugernavn og adgangskode og redigere i de data, der allerede er lagt op.

Vi har allerede en rekord i år, idet vi aldrig før, så tidligt har haft så mange løb til næste års sæson lagt op - TAK for det.


Glemt brugernavn og adgangskode
Brugernavnet er altid arrangørens e-mail adresse hvortil adgangskoden er sendt. Hvis adgangskoden er glemt eller forsvundet går man ind i menuen under ”Løb” og ”Tilmeld løb” – her tastes brugernavnet ind og adgangskoden mailes umiddelbart derefter til den arrangør e-mail adresse (brugernavn) der tidligere er benyttet. Hvis denne e-mail adresse ikke længere er i brug, kan I vælge at oprette en ny profil eller kontakte undertegnede( pb@dourun.com )
 
HUSK tilmelding inden den 7. november
Det er gratis at tilmelde et løb og hvis tilmeldingen er gennemført inden den 7. november i år kommer jeres løb automatisk og gratis med i vores 13. udgave af den trykte løbskalender ”Danmark i løb 2016”.

Kalenderen udkommer i 13.000 eksemplarer ultimo november og bliver distribueret via salg fra www.dourun.dk og specialbutikker og ved uddeling ved diverse løbeevents.


Maksimal fokus på jeres arrangement
Hvis i ønsker maksimal fokus på jeres arrangement er det muligt at tegne annoncer i ”Danmark i løb” der giver en bedre og mere markant præsentation af jeres løb. Vi har også den glæde at flere og flere løbsarrangører vælger at markedsføre deres arrangement ved hjælp af bannermarkedsføring på www.dourun.dk

Links...
Der er ingen links!
update data set antalvist = 1223 where id= 2231;

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved