Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
H.C. Andersen Marathon 2015
14-06-2015, kl. 17:55:51 - skrevet af Peter Balling

Klassisk maratonløb med jubilæum og firma-stafet

-- A N N O N C E --

Når det traditionsrige H.C. Andersen Marathon skydes i gang søndag den 4. oktober, kan løbet igen fejre et lille jubilæum. Sidste år var det 15. gang, der blev afviklet maratonløb gennem byens gader. Denne gang er der 10-års fest for de kvindelige 1/2 maratonløbere. - Gennem årene har vi budt på mange tiltag og nyskabelser omkring vores løb. Kvindernes løb på 21,1 km har vist sig at være et af de absolut bedste, siger løbsdirektør Torben Simonsen. - Vi var Europas eneste løb af den slags tilbage i 2006, og vi fortsat er blandt de største i verden. Det er utroligt at tænke på, at vi har haft næsten 8.000 kvindelige deltagere ude på ruterne fra morgenstunden klokken 9. Løbet er et vældig godt tilbud for mange, der vil prøve at løbe længere end 5- og 10 km-løb. Og også for de løbere, der ønsker at forberede sig til den ultimative maratondistance. Vi forventer et pænt stykke over 1.000 deltagere i vores løb igen år. 

 

Jubilæum i H.C. Andersen Marathon kan der også fejres på anden vis: - Vi har for 10. gang indlagte danske mesterskaber i alle aldersgrupper her i Odense. Det giver netop vores løb en særlig status på nationalt plan, og det vil som altid blive en fornøjelse af se de bedste danske løbere dyste med en række af vores lokale deltagere. Sammen med det stærke elitefelt vil kampen om DM-medaljer give H.C. Andersen Marathon en ekstra dimension, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

 

Del en maraton

 

I H.C. Andersen Marathon´s 16. udgave er der indlagt et særligt stafetløb. - Vi tilbyder løb for firmaer, der hver stiller med fire deltagere, som skal dele distancen over de 42 km, siger Torben Simonsen. - Stafetten er med til at gøre H.C. Andersen Marathon til et attraktivt løb, hvor alle kan være en del af festen. Det er et rigtig godt tilbud til virksomheder og firmaer, der både vil være aktive på dagen og som ønsker at profilere sig.

H.C. Andersen Marathon afvikles i år på den første søndag i oktober. Arrangementet omfatter den klassiske maratondistance på 42,195 km, 1/2 Marathon på 21,097 km for kvinder, 1/2 Marathon for mænd, FirmaStafetten (4 deltagere på hvert hold) og MiniMarathon over 4,2 km.

Der arrangeres igen i år gratis fortræning til H.C. Andersen Marathon og Halvmarathon for alle interesserede. Det er på 9 søndage i træk klokken 9 fra Ansgar Anlæg med opstart den 2. august.

Links...
- Tilmeld HER
update data set antalvist = 1702 where id= 2223;

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved