Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
Hedelandsdysten
03-05-2015, kl. 12:33:53 - skrevet af Peter Balling

Velkommen til Danmarks mest familievenlige motionsløb!

-- A N N O N C E --

Lørdag den 5. september lyder startskuddet til et nyt, årligt motionsløb i det naturskønne Hedeland ved Hedehusene. Ambitionen er at skabe Danmarks mest familievenlige motionsløb med smukke ruter og landets sjoveste målområde.

Hedelandsdysten er resultatet af et nyt samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommune, løbsarrangørerne Running26, to lokale løbeklubber og en række andre organisationer. Ar-rangørerne fokuserer på at skabe en sjov og afslappet motionsoplevelse for alle, der har lyst til at komme ud at løbe – eller gå – i et af landets smukkeste kulturlandskaber.

Løbet har udgangspunkt i det naturskønne Hedeland, hvor alle ønskelige faciliteter vil være på plads, og ruterne vil en del af vejen følge kommunens nye Maratonring. Der vil være løberuter på henholdsvis 5 km., 10 km. og en halvmaraton, så der er udfordringer til alle, uanset fysisk form og personlige ambitioner.

'Med Hedelandsdysten inviterer vi alle borgere, virksomheder og foreninger til en årlig be-vægelsesfest under åben himmel. Vi glæder os til at vise vores smukke, varierede land-skaber frem ved et familievenligt motionsløb, der gerne skal give rigtig mange lyst til at udfordre sig selv, naboen eller kollegaen i en sjov løbedyst ', siger borgmester i Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler.

I målområdet etableres en stor markedsplads med forskellige former for underholdning og konkurrencer samt mulighed for at hygge sig med mad og drikke. Aktiviteterne omfat-ter et særligt børneløb, vikingelege, pandekage- og snobrødsbagning samt ikke mindst muligheden for at opleve det spektakulære landskab fra oven i en varmluftballon. Der ar-rangeres desuden børnepasning med uddannede pædagoger, så mor eller far kan komme ud at løbe, mens børnene har det sjovt på markedspladsen.

Merete Scheelsbeck, formand for Fritids- og Kulturudvalget i Høje-Taastrup glæder sig over det nye arrangement: 'Kommunen vil gøre det nemt for borgerne at dyrke et aktivt liv med masser af glæde og fællesskab. Det er udgangspunktet for etableringen af Hede-landsdysten, hvor vi sammen med dygtige samarbejdspartnere håber at se både motioni-ster og eliteløbere, børn, unge og ældre til en skøn dag i naturen med masser af udfor-dringer og underholdning.'

To lokale løbeklubber, Fløng Kondi og TIK Løberne, tilbyder opstartstræning henover for-året og sommeren. Her kan man sammen med andre motionister træne sig i form til He-delandsdysten 2015. Tilmelding til træningsturene foregår via løbeklubbernes egne hjem-mesider.

Også for kommunens virksomheder er Hedelandsdysten en oplagt mulighed for en under-holdende aktivitetsdag, der skaber sammenhold gennem fælles oplevelser, hygge og kon-kurrencer. Ikke mindst muligheden for en fælles opstartstræning med løbecoaching er en unik teambuilding-aktivitet for virksomhedernes ansatte henover foråret og sommeren.

Links...
- Læs mere HER
update data set antalvist = 2031 where id= 2222;

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved