Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
adistar BOOST TM
09-04-2014

adistar BOOST TMAdidas

INFOBOKS
Vejl. uds.: 1.300 kr.

Anmeldelse...
Det var med forventningens glæde og en lille smule skepsis at jeg modtog mine adistar boost løbesko til test.

Anprisningerne var flotte idet det nye adidas udviklede materiale til brug i mellemsålen, BOOSTTM skulle give løberen helt op til 3 fordele i forhold til allerede kendte materialer (EVA).

BOOSTTM løberen ville få et væsentlig større ’energy-return’, som i praksis vil betyde fantastisk støddæmpning og optimal fjedrende, derudover vil det nye materiale også have en væsentlig længere levetid end det normalt brugte EVA, idet det ikke på samme måde vil blive ’smadret’ og komprimeret ved længere tids brug endelig er materialet også temperaturuafhængigt – hvor EVA forandrer egenskaber afhængigt af temperaturen vil BOOSTTM bevare de unikke egenskaber uanset kulde eller varme.

Så det var med en vis spænding at skoene blev prøvet første gang.

Førstehåndsindtrykket var godt. Overdelen føltes meget komfortabel og blød nærmest som en sok og skoen en anelse ’svampet’ på den behagelige måde – jeg var dog en anelse bekymret for hvorledes skoene ville arte sig for en løber med tendens til pronation og en ’kampvægt ’ der ville presse skoen til det yderste. Bekymringen gik primært på stabiliteten idet overdelen som beskrevet var meget blød, tilsyneladende kun støttet af en minimal hælkappe.

Efter at have løbet en del kilometer må jeg sige at langt de fleste af forventningerne er blevet indfriet.

Stødabsorberingen er noget af det bedste jeg har prøvet og jeg har ingen problemer haft med stabilitet i skoen også selvom at jeg i starten lidt savnede det ’faste greb’ i hælen som en hårdere og mere styrende hælkappe ville give.

Jeg kom desværre til at bede min søn om at prøve skoen på en enkelt af hans løbeture og måtte sande at det ikke altid er en fordel at benytte samme skostørrelse – der måtte lidt kamp til for at få markeret det rette ejerskab til skoene.

Ud over lidt tilvænning ved hælkappen, har den eneste anke jeg kan finde er den samme skavank som jeg også har konstateret ved andre adidas løbesko der benytter adidas’s sålopbygning med ’Formotion’ i hælen, denne konstruktion giver mange fordele i kontakten og afviklingen af hele kontaktfasen, men sålen ’drager’ også skidt og småsten, som sætter sig fast i mellemrum i sålen.

Ovennævnte er dog småskavanker i forhold til helhedsindtrykket. En sko med en god og komfortabel pasform og en sko som tilsyneladende kan holde hvad der loves – en mellemsål der giver en fantastisk komfort med en elasticitet der tilsyneladende er i top. På trods af den beskrevne konstruktion med den minimale hælkappe har der intet være at udsætte på den stabilitet som jeg føler skoen har givet mig.

Alt i alt en sko som jeg varmt kan anbefale at man som minimum prøver på løbebåndet hos sin løbebutik når skoene skal skiftes – derefter tror jeg tingene går af sig selv.

Links...
Der er ingen links!

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved