Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
miCoach SMART RUN
21-02-2014

miCoach SMART RUNAdidas

INFOBOKS
Vejl. uds. kr. 3.300.-

Pulsure uden brystrem til måling af pulsen har i mange forskellige udgaver været på markedet i mange år.

Kendetegnende for disse har været en manglende nøjagtighed hvis pulsmålingen skulle bruges som værktøj til træning og til analyse efter træningen.

Denne hurdle har adidas tilsyneladende overvundet.

I deres nye løbeur miCoach SMART RUN bliver løberens hjertefrekvens målt via optisk teknologi ved håndleddet.

Det er meget svært at forestille sig at en gigant som adidas lancerer et produkt hvis det ikke holder vand - på grund af de få ure der indtil nu er kommet til landet har vi ednu ikke fået et ur til test.

Vi glæder os til at få prøvet dette nye og revolutionerende koncept og vil selvfølgelig uploade vore testresultater asap.

Konceptet er en viderbygning af miCoach konceptet fra adidas som blev lanceret i DK tilbage i 2010 og som siden er blevet videreudviklet og bygget ovenpå.

Nedenstående er den beskrivelse af uret vi har modtaget fra adidas og vi glæder os selvsagt til selv at få fingrene i uret.

Indtil videre må I nøjes med nedenstående.

adidas lancerer miCoach SMART RUN - et nyt løbeur med alle funktioner samlet i én enhed. Der er ingen ledninger og intet nødvendigt tilbehør som fx sensorer eller straps.

miCoach SMART RUN giver løbere på alle niveauer en lang række funktioner og muligheder:
- mulighed for at tracke løb via GPS
- måling af hjertefrekvens via håndledet (ingen straps rundt om brystet)
- lytte til musik
- real-time coaching
- touchscreen i farve
Via optisk teknologi er SMART RUN i stand til at måle løberens hjertefrekvens fra håndledet. En indbygget accelerationsmåler registrerer hvert et skridt, og skridtfrekvensen bliver vist i urets display. GPS’en registrerer hastighed, distance og rute. Den indbyggede MP3-afspiller med Bluetooth wireless giver musik til løbeturen og realtime coaching.


||Ved at kombinere de nyeste teknologier sprænger vi bevidst rammerne for, hvad der kendetegner andre løbeure||, fortæller Simon Drable, director miCoach hos adidas. Han fremhæver især ’Mio Wrist Based Continuous Heart Rate Technology’, løbeurets design samt SMART RUNs enkle betjening.


||Træningssystemet miCoach er med til at få SMART RUN til at adskille sig fra konkurrenterne. Uanset om du begynder på et nyt løbeprogram, træning til en 10-kilometer eller et nyt maraton, så vil miCoach SMART RUN bidrage til at gøre din træning mere effektiv og hjælpe dig til bedre resultater||, fortsætter Simon Drable.


Intervaltræning (eller zone-træning) er den mest effektive metode til at forbedre sig på styrke, tempo og udholdenhed. miCoach er baseret på dette koncept med 4 zoner i farverne blå, grøn, gul og rød. SMART RUN anvender zonerne til at coache dig under træningen. Informationerne bliver givet blandt andet via vibrering fra løbeuret og via den 1,45|| farve-touchscreen. Hvis du træner med et Bluetooth-headset bliver du også guidet af en stemme, når du bør enten øge eller sænke hastigheden

.
||Mange løbere får kun et begrænset udbytte af deres løbeure. Det er fx ofte for besværligt at lægge træningsplaner, at registrere gennemført træning eller at få de personligt relevante informationer frem til urets display. SMART RUN er fuldt integreret med webplatformen. Træningsprogrammer, gennemførte træningspas og indstillinger bliver nemt synkroniseret via WLAN,|| fortæller Drable.


God træning er ikke kun bygget op omkring intervaller. Det er nødvendigt at kombinere puls med styrke og smidighed for at nå målsætningerne. SMART RUN indeholder flere end 400 anatomisk korrekte animationer, som kan anvendes i hundredvis af øvelser og træningsprogrammer.


Terrence Mahon, Lad Endurance Coach, UK Athletics Federation: ||SMART RUN er forbløffende komplet og enkel. Den visuelle og hørbare coaching til intervaltræning er et skridt fremad i forhold til ethvert andet ur på markedet. Et andet aspekt, som ofte bliver overset af løbere, er vigtigheden af at træne styrke og smidighed for at opnå bedre træningsresultater og reducere antallet af skader. Det er banebrydende, at uret også kan coache på disse to områder.

||
miCoach SMART RUN fremstår uforlignelig, når det gælder innovation og funktionalitet. Derudover udmærker løbeuret sig med et premium design og finish, samlinger og kanter i rustfrit stål, stærkt guerilla urglas og magnesiumbagplade.
Om adidas miCoach
miCoach er et interaktivt træningssystem for enhver, der ønsker at træne til sin favoritsportsgren,
dyrke enhver form for motion eller have det sjovt samtidig med at holde formen. miCoach
formidler viden og erfaring fra adidas’ dygtige og specialiserede samarbejdspartnere. Brugerne
får hjælp med real-time coaching og de redskaber, som de skal bruge for at måle deres
præstationer og registrere den fremgang, der skal til for at indfri målsætningerne. De mange
muligheder med miCoach inkluderer fri adgang til webplatformen og dets trænings-community
med hundredvis af gratis træningsprogrammer, gratis apps til iOS, Android og Windows Phone 8
samt et omfattende udvalg af produkter, der kan måle og registrere præstationer både under
konkurrence og træning.

Links...
- Læs mere om miCoach HER

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved