Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
GoPro HERO3+
17-10-2013

GoPro HERO3+
INFOBOKS
Vejl.uds. kr. 3.599

Nyt GoPro kamera på markedet
For de der ønsker at dokumentere og dele deres oplevelser bliver mulighederne forøget med det nye GoPro HERO3+


Hører du til den gruppe der gerne vil dele dine fritidsoplevelser, når du løber, cykler på landevejen eller på mountainbike (+ meget andet) flytter det nye GoPro HERO3+ grænserne for dine muligheder.

Kameraet tilbyder med sine features nye muligheder for at filme dig selv og omgivelserne når du udøver din fritidsaktivitet.

GoPro HERO3+ er en ny og forbedret version af firmaets storsælger GoPro HERO3 – det nye kamera er 20% mindre og lettere end tidligere modeller.

Der findes et utal af monteringsmuligheder, idet der bl.a. som tilbehør tilbydes ’headstrap’ til montering på hovedet, Brystrem til montering på brystet, Clam til montering på cykelstyret der er sågar mulighed for at montere kameraet på sit surfboard, så der er løsninger til så at sige alle de aktiviteter man kan tænke sig.

Lyd og skarphed er også forbedret i forhold til tidligere modeller – billedskarpheden er forbedret med helt op til 33% ved hjælp af en ny og skarpere linse.

Kameraet tilbyder også nogle helt nye muligheder som integrationen af det nye redigeringsprogram GoPro Studio 2.0 og GoPro App giver.

Links...
Der er ingen links!

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved