Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
adidas Energy Boost
01-03-2013

adidas Energy BoostAdidas

Hen over foråret præsenterer adidas deres nye koncept Energy Boost og løb er blevet udvalgt til at være den første produktgruppe der får implementeret dette nye koncept.

adidas||s udviklingsafdelingen har formået at løse problemet med at mellemsålen i en løbesko både skal dæmpe/absorbere og samtidig returnere den opsamlede energi – i bund og grund to modsat rettede funktioner som man indtil nu ikke har haft et materiale der kunne honorere.

EVA har indtil i dag været næsten fuldstændig dominerende som materialevalg til mellemsåler i løbesko, men adidas mener, at de med deres Energy Boost koncept vil flytte løbesko og sidenhen mange af deres andre fodtøjsprodukter op til helt nye højder.

Udover at kombinere optimal dæmpning med optimal returnering af den opsamlede energi er der to andre interessante fordele ved materialet.

For det første er materialet ikke påvirket af temperaturudsving på samme måde som f.eks. EVA. Materialet har de samme egenskaber om de løber en varm sommerdag eller en bidende kold vinterdag,

For det andet bliver materialet ikke smadret som andre kendte materialer, det vil sige at man ikke længere vil være nødt til at kassere en sko fordi dæmpningen er væk, men kan vente med at kassere den til den er decideret slidt op.

Hvis adidas||s påstande holder, vil der være tale om en mindre revolution indenfor sportsfodtøj og vi glæder os til en gang i løbet af foråret at kunne præsentere DoUrun brugere for en test af den nye løbesko, som forventes i handlen i starten af april. Så vil vi forsøge at give vores bud på om det er opgradering eller revolution

Nedenfor kan i finde links til dels en kort produktpræsentation og til en længere præsentation fra adidas||s kick off

Links...
- Kort produktpræsentation
- Kick off præsentation

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved