Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
Ny virtuel løbemakker fra adidas
25-03-2010

Ny virtuel løbemakker fra adidasAdidas

INFOBOKS
Vejl. pris miCoach Pacer kr.: 1.100,00
miCoach Zone kr.: 550,00

miCoach´s interaktive træningssystem vejleder dig til at sætte farten op eller ned ved at måle hjertefrekvens, hastighed, afstand og skridtlængdeNu har du chancen for at blive en endnu bedre løber. Med adidas nye miCoach Pacer og Zone får du din egen personlige coach med på løbeturen. Med andre ord får du en trofast løbemakker, som både motiverer og gavner din træning, så du kan blive en endnu bedre løber i 2010.miCoach er en interaktiv træningsservice, som er blevet udviklet for at inspirere og hjælpe løbere til at blive bedre til at nå deres træningsmål, uanset hvad de måtte være. miCoach tilbyder forskellige produkter:adidas miCoach Pacer – real-time, audible coaching er et lille vægtløs apparat, der kan kobles til enhver MP3-afspiller, og som på løbeturen giver dig besked om, hvornår du skal sætte farten op eller ned på baggrund af interaktionen mellem adidas Heart Rate Monitor (hjertefrekvensmåler) og adidas Stride Sensor (skridtmåler), der kan klipses direkte på snørebåndene eller på indersiden af adidas adiStar- og Supernova-skomodellerne.
miCoach Zone – et letlæseligt LED-display med farvekoder til håndleddet giver dig præcis real-time coaching og gør det ved hjælp af en hjertefrekvensmåler nemt at træne med den korrekte intensitet.


miCoach gør det let for idrætsudøvere på alle niveauer at få personlig træning. Uanset om du ønsker at forbedre din personlige bedste tid, tabe dig eller træne til din første maraton, så fungerer miCoach som din egen personlige træner. Den er med dig på hver eneste løbetur, og den ved præcis, hvad du vil opnå, og hvordan den skal hjælpe dig med at nå det.Følg dit træningsprogram på miCoach.com

På miCoach.com kan du lave personlige træningsprogrammer, sætte mål og proaktivt overvåge og styre dine fremskridt. miCoach-platformen omfatter seks dokumenterede træningsplaner, hvis målgruppe spænder fra de, der gerne vil forbedre deres personlige tid, til de, som gerne vil tabe sig. Du kan også lave din egen personlige træningsplan på miCoach.com.På micoach.com er dit træningsprogram skræddersyet til din hjertefrekvenszone, og det hjælper dig med at opnå dine fitness-mål mere effektivt end traditionelle træningsskemaer. miCoach lytter til dit hjerte for at bestemme zoneområderne for din personlige træning, der hver er repræsenteret ved en bestemt farve for at give en letforståelig og effektiv træning – blå, grøn, gul og rød. miCoach hjælper løbere med først at sætte mål og derefter at nå dem ved at overvåge hjertefrekvensen og fortælle dem, hvornår de skal sætte farten ned eller op for at nå deres personlige mål.adidas Innovation Team indledte for to år siden udviklingen af miCoach-systemet. Målet var at skabe det mest avancerede og personlige træningsprodukt på markedet. Med input fra Athletes Performance Institute (API), et idrætsforsknings- og elitetræningscenter ved Arizona State University, har miCoach udviklet sig til at være en personlig coach, der som en tro følgesvend følger med på hver løbetur; en coach, som ved præcist, hvad du vil opnå, og hvor hårdt du skal træne for at nå dine mål.

Vigtige funktioner...
Fakta om miCoach produkterneadidas miCoach Pacer – real-time, audible coaching giver dig besked om, hvornår du skal sætte farten op eller ned på baggrund af interaktionen mellem adidas Heart Rate Monitor (hjertefrekvensmåler) og adidas Stride Sensor (skridtmåler).adidas miCoach Zone – et letlæseligt display med farvekoder giver præcis real-time coaching på dit håndled. Anvendes sammen med adidas Heart Rate Monitor (hjertefrekvensmåler).adidas miCoach Heart Rate Monitor (hjertefrekvensmåler) – giver præcis feedback på dine træningspræstationer til både Pacer eller Zone. Den sender dine træningsinformationer til miCoach Pacer eller miCoach Zone, hvilket sikrer, at du ikke presser dig selv for hårdt eller for lidt på din løbetur.adidas miCoach Stride Sensor (Skridtmåler) – klipses direkte på snørebåndene eller på indersiden af adidas adiStar- og Supernova-skomodellerne, som har et hulrum under indlægget i den venstre sko. Stride Sensoren (skridtmåleren) giver detaljerede oplysninger om din unikke skridtlængde, afstand og hastighed og sender denne information tilbage til miCoach Pacer.

Links...
- Læs mere om micoach

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved