Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
Løber Til Løber - Gone with the Wieneke (pics+vid)
Løber Til Løber
Løber Til Løber
Forside | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Medlemmer | Søg | Hjælp
Brugernavn:
Password:
Gem password
Glemt Password?

 Alle Fora
 Løber til Løber
 Løbsanmeldelser
 Gone with the Wieneke (pics+vid)
 Nyt emne  Svar på emne
 Printervenlig version
Forfatter Tidligere emne Emne Næste emne  

Torr
Æresmedlem

Denmark
posteringer 3452

Skrevet - 02/12/2007 :  12:56:19  Vis profil  Besøg Torr's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Et lille ordspil på titelen på en kendt, gammel filmklassiker... men ganske dækkende for lørdagens marathonløb, Wieneke marathon, afholdt til ære for Peter Wieneke, der i dette løb fik gennemført sit marathon nr. 600 !!! (og hvad jeg kunne forstå, sit marathon nr. 69 i 2007 alene - virkeligt utroligt !).

Løbet blev afholdt helt ude på Lolland-landet, ruten var således fuldstændig flad, der skulle løbes 6 omgange på samme sløjfe, hvilket ret beset blev lidt kedelifgt til sidst... men nu mest på grund af den forbandende LORTEVIND, som gav en strid modvind ind mod vendepunktet i laden (!). Endnu engang kørte et PR-forsøg fra min side i roemarken. For helvede altså. Pisselort ! Pis ! Lortevind !

Ok... I har nok fanget den nu... lad os kigge på nogle bileder. Først skal det lige bemærkes, at dagen var særdeles hyggelig, da vi var rigtig mange, der kendte hinanden... så... en god dag !!!


Dagens hovedperson, Peter Wieneke.


Man gør sig klar... der angives størrelsen på et eller andet, ved ikke hvad...


Det regnede vanvittigt helt op til løbsstarten.. men.. så stoppede det ! Det var dejligt !


Dagens fødselar... et marathonløb er da en dejlig begivenhed at skifte år på... Tak til mine venner i DUUL for at betænke mig med en fødselsdagsgave !


Løbets basecamp var altså i laden til dene gård her. Som fremgår senere, så var vi virkeligt ude på landet i dette løb.


Jeg gentager julemandsdragten fra sidste år i Bergen, præcis et år efter... men... jeg smed den altså efter første runde, jeg følte mig godt løbende og prøvede at gå efter en PR... hvilket længe så ud til at lykkedes... indtil den LORTE PIS VIND kom...


Rolig nu..vi skal lige have sagt tillykke osv. til Peter, løbsarrangør Michael Nielsen er igang her...


Små søde kravlenisser lytter med.


Deltagerne ditto.


Mere.


Duul-løber Kim Smitt til højre var også julemand, Per Hjort ditto.. og et par andre. Jeg var vist den eneste, der opgav ævret og smed kappen. Stor cadot til alle julemændene !


Det kan være svært at afgøre, om dette er starten på Chicago eller Wieneke marathon.. men det er altså sidstnævnte...


Julemanden med det blå hår ... Per Hjort, selvfølgelig !


Så er vi startet.


En videostrimmel med en masse af deltagerne på... inkl. julemænd.Eller: http://www.youtube.com/watch?v=LGK-keYeo2Y&rel=1


Roer og julemænd.


Jorden er flak ... dernede på Lolland.


Et par heste passeres.


Tilskuere ditto.


Peter Wieneke til højre... mod sit marathon nr. 600. Det må have været en speciel følelse at løbe med. Men så igen... der vaar tyskere i feltet, der havde over 1100 løb indenfor vesten... !!!


Desværre lidt uskarpt.. men her ser vi nogle af de hurtige løbere. De blev dog alle sat til vægs af Mogens (Mogens Pedersen), der løb et utroligt flot og hurtigt løb... og vandt ! Tillykke Mogens, det var bare så flot at se dig suse forbi ! (Spørgsmålet er dog, hvilken tid Poul Ganer fik, han kom for sent, men han løb også hurtigt ! Godt du kom, Poul !).


Skulle man vælge mellem en swimmingpool i Caribien og dette... vinder dette. Marathon er bare toppen ! Altså pånær den der LORTEVIND. På dette sted var jeg iøvrigt tæt på et nervesammenbrud, mit ene snørrebånd satte sig fast i en stram knude, jeg måtte havde skoen af og stod og bed i snørrebåndet for at løsne det. Det kostede lige tre minutter. Jeg var meget tæt på at lave en Bjarne Riis og kaste skoen ind i skoven.. men... det havde jo ikke rigtigt hjulpet mig. Pis også, altså. Og sådan er der så meget...


Her nærmer vi os vendepunktet i muddersmat-området. Lige præcis denne del af ruten kunne jeg godt have undværet, der skulle hellere have været et vendepunkt på asfalt ved en kegle, synes jeg.


Mere.


Vendepunktet. Her startede modvinden at tage fat. ARRGHH.


Min svenske læremester Lennart Skoog var her, Lennart løb hurtigt idag.. men faldt også 'tilbage' pga. vinden. Hvad siger du, Lennart, skal vi blive enige om, at det var noget PIS med den VIND der...


Julemænd og løbepiger...


Her er vi så kommet til det øjeblik, hvor Peter Wieneke krydser målstregen for sit marathon nr. 600, flankeret af sin datter.


Stort tillykke, Peter !


Ja, således slutter denne beretning fra årets første decemberdag. I ønskes alle en hyggelig julemåned, vær det bedste I kan for jer selv og jeres nærmeste, venner og kolleger. Jeg selv siger på gensyn til Jørn og Lennart... på lørdag, til Bovallstrand marathon (hvis det blæser der, så går jeg AMOK ).

Med venlig hilsen... Tor

Min blog om marathon, spiritualitet og mere: http://www.temperance.dk/blog/

5-tårns-marathonJørn
Æresmedlem

Kalundborg
posteringer 603

Skrevet - 02/12/2007 :  13:08:33  Vis profil  Besøg 5-tårns-marathonJørn's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Hej alle løbere.
Som sædvanlig flotte billeder fra Tor.Jeg tror sgu Danmarks kedeligste Marathon rute er slået,den havde vi eller her i Kalundborg,menden igår var godt nok kedelig,havde det ikke været for alle de glade løbere med et stort smil på læben,så havde det godt nok været kedeligt,men som Tor også skriver så er det altid kedeligt når vejret viser sig fra den side,men stor ros for det flotte arrangement,og afviklingen af det hele var bare flot,det var nu alligevel en god dag.
Hilsen Jørn.

Ps:Husk nu at booke værelse til Foredraget med Jesper Olsen.
www.5-taarns-motion.dk

Løb med Hjerte,Hjerne og Holdning. JP
Til toppen af siden

Mogens
Æresmedlem

Aars
posteringer 657

Skrevet - 02/12/2007 :  13:17:49  Vis profil  Besøg Mogens's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Hej

Mange tak Torr.
Ja jeg havde en god dag, men den største af os alle var nu Peter.
Endnu en gang skal der lyde et stort TILLYKKE, det er super flot.

Som det tydeligt fremgår af billederne var det en rigtig hyggelig dag. Anette og Michael kan bare det der med at lave nogle super hyggelige arrangementer.

Det er jo altid rart at komme sammen med en flok glade løber, mange af dem er man jo efterhånden også ved at have hilst på mange gange. Tak til alle for en dejlig dag.

Vi ses

Mogens Pedersen
Til toppen af siden

Maratonser
Stjernemedlem

3650 Ølstykke
posteringer 79

Skrevet - 02/12/2007 :  16:46:05  Vis profil  Besøg Maratonser's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Hej Tor.

Tak for endnu en flot marathon reportage.
Tillykke med fødselsdagen, det var jeg ikke lige informeret om, så derfor ingen gave herfra.
Da jeg har kendt Peter Wieneke, igennem mange år, skulle jeg såfølgelig også med til hans jubilæumsløb nr.600. Og sikke et løb,ved starten med regn og kraftig sidevind, som senere på dagen blev til med & modvind, men dog med en lille solstråle indimellem.
For min egen del, kan jeg kun sige, at det er dejligt igen at være på banen, selvom tempoet er faldet lidt iforhold til tidligere, men hellere en ½ time længere på banen, en ikke at være med, tak til alle øvrige løbere for endnu et godt marathonløb, som ikke mindst skyldes arrangørene, nemlig familien Nielsen indsats, de kan bare det der.
Til toppen af siden

ksm
Æresmedlem

Ry
posteringer 231

Skrevet - 02/12/2007 :  17:06:41  Vis profil  Besøg ksm's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Hej Tor

Og endnu engang tillykke med fødselsdagen og tak for de gode billeder og kommentarer som sædvanlig. Ærgeligt med din missede pr.

Jeg synes også vinden var lidt træls. Specielt på de sidste to runder, og jeg havde jo en "Hjorth" på slæb Jeg havde jo ingen rensdyr.
Angående hjort skete der noget sjovt på en af runderne. Peter Wieneke løb 20-30 meter foran Per Hjorth og undertegnede. Michael lå lige bagved. Pludselig sprang 2 hjorte ud foran os efterfulgt af en kronhjort som lige skulle ned at "kysse" asfalten for derefter at storme efter hunnerne. Heldigt var at Wieneke ikke blev løbet ned af en af dem. 5 min senere hørte vi skud ovre fra den side hjortene løb i mod. Håber Rudolf og hans mager overlevede.
På et tidspunkt løb Per og jeg med en ung pige Pernille. Det var hendes 6. marathon i år. Det er i sig selv flot, men det skal lige tilføjes at hun kun er 16 år !! Tillykke Pernille, selv om du ikke var tilfreds med tiden.
Per og jeg hyggede os gevaldigt under løbet. De fleste på ruten blev mødt med et hoh-hoh-hoh hver gang vi mødtes.
Vi mødte et par små børn ude på ruten. En lille pige på sin cykel og hendes storebror. Hun var vel 3-4 år han 7-8. Jeg gik hen til dem og fortalte at de nok skulle få nogle gode julegaver hvis de var søde børn. Jeg kunne se på hende at hun ikke vidste hvad hun skulle tro. Her kom en julemand hen og talte med hende og der var 4 andre julemænd
Per løb med en sæk på ryggen med ballonner i og de fik en hver.

Til Mogens - tillykke med sejren. Imponerende når man tænker på den lange køretur og hvor tidligt du skulle op. Selv var jeg oppe kl. 4.10.

Godt arrangeret løb Michael og frue.

Mange af mine arbejdskollegaer grinte af mig fordi jeg ofrede penge på at leje en julemandsdragt, men jeg gik sgu hen og vandt en præmie for bedste nissehue. Jeg ville selv have gættet på Pers med det blå hår, men det var en yderst kompetent dommerkomite bestående af Michaels børn. Jeg fik et sæt løbe tøj og tak for det. Desværre i størrelse medium. Så skal vi tilbage til konfirmandtiden for at jeg kunne passe det.
Lidt reklame kommer her. Jeg lejede dragten her ; www.monaolsen.dk
Måske det kan inspirere andre til at løbe udklædt.
Det er faktisk skideskægt, specielt som julemand.

På lørdag gælder det så Mine Marathon i Tyskland. 700 meter under jordens overflade.

www.duul.dk

Kim Smitt
Til toppen af siden

shortrunner
Stjernemedlem

Hillerød
posteringer 137

Skrevet - 02/12/2007 :  21:14:41  Vis profil  Besøg shortrunner's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Hej Alle!
Ja det var sgu et godt arrangement nede på Lolland!
Det er godt der er nogle der kan arrangere nogle anerledes
Marathonløb,ligesom Bane og Køleskabsmarathon!
Havde sgu aldrig drømt om at jeg skulle deltage i et Marathonløb
der skulle starte ude på roemarkerne på Lolland!

Hold kæft det så tåbeligt ud når de 2 julemænd kom løbende
op og ned af vejen,gad vide hvad de lokale har tænkt
Flot løbet, Kim og Per!
Tak til Michael og hans hjælpere!

Allan Nielsen
Til toppen af siden

Claude X
Æresmedlem

Nykøbing Falster
posteringer 339

Skrevet - 03/12/2007 :  10:25:30  Vis profil  Besøg Claude X's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Hej alle sammen.

Tak for et rigtig godt arrangement til Michael og hans hjælpere - og til alle de glade og optimistiske deltagere der trodsede vejr og vind. Det var rigtig hyggeligt (måske lige bortset fra vejret)

Tillykke med føs'dagen til Tor og tak for de gode billeder og kommentare - endnu en gang.

Og ikke mindst tillykke til Peter med marathon nr. 600 - det er sgu sejt.

Til toppen af siden

Claude X
Æresmedlem

Nykøbing Falster
posteringer 339

Skrevet - 03/12/2007 :  10:42:59  Vis profil  Besøg Claude X's hjemmeside  Svar med kopi af besked
....og så vil jeg da meget gerne ha' lov at sende en særlig tak Julemanden (med det blå hår) og hans kompagnon, som gav mig en tidlig julegave i form af en energi-bar, da jeg var gået totalt kold med krampe ved ca. 39 km.

Der er slet ingen tvivl om, at jeg har genvundet min tro på Julemanden

Tusind tak for hjælpen, hvis du læser med.
Til toppen af siden

Pjort
Stjernemedlem

Århus
posteringer 170

Skrevet - 03/12/2007 :  13:49:57  Vis profil  Besøg Pjort's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Jo jo Claude-X, julemanden læser skam med. Han fik jo tømt sækken i lørdags og er derfor midlertidigt arbejdsløs. Der var mange gode gaver i den sæk og du kunne jo faktisk vælge mellem flydende eller fast energi-bar.

Super tak til jer alle for en dejlig dag på Lolland.

Per Hjorth
Til toppen af siden

Philip Ulrich
Æresmedlem

Vedbæk
posteringer 252

Skrevet - 03/12/2007 :  23:47:38  Vis profil  Besøg Philip Ulrich's hjemmeside  Svar med kopi af besked
Rigtig sjovt om end regnen op til var faretruende, men julenstemmingen indfandt sig og regnet stoppede et par minuter før starten.

Vi tog det lidt med ro de fleste af os, det var vist bare Torr der skulle der ud af, men vinden var hård og ved 25-30 km var den ikke rigtig rem at ignorere, så lidt tid blev brugt i den stride modvind tilbage mod depotet, men man mødte jo julemænd overalt på ruten, men om de kunne opfylde bare et lille bitte ønske om medvind. Nej det skete ikke. Hvor kan man klage til den overordnede julemand?

Philip
Til toppen af siden
  Tidligere emne Emne Næste emne  
 Nyt emne  Svar på emne
 Printervenlig version
Hop til:
Løber Til Løber © DoURun.com Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05
-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved